Este primul articol din ceea ce va deveni o colecție cât mai completă, sperăm, despre viața, antrenamentul, hobby-urile, obiceiurile culinare și nutriționale, visele și lupta cu lumea și cu el însuși a lui Robert, în drumul către Jocurile Olimpice de la Tokio. Așa că l-am rugat pe protagonistul nostru să ne spună cum a fost să joace, pentru prima oara în viață, într-o reclamă, reclama lui!

Pot să dau un simplu click și să prind aripi din nou.R.Glință

„Am fost actor în propria mea reclamă și a fost uimitor, obositor, neașteptat, covârșitor. Am mai învățat ceva despre mine și am mai completat cu o piesă puzzle-ul realității care mă înconjoară. Ce să vă zic? Ceea ce a început prin a fi un filmuleț simplu a devenit o poezie în mișcare, cu filmare anamorfică, o echipă extinsă ce cuprindea de la regizor, director de imagine, food stylist, machioză până la… ai mei! Da, părinții, sora mea, Sara, și fratele meu, Răzvan, au jucat alături de mine, îi regăsiți în scena în care suntem adunați cu toții în jurul mesei de duminică.

Am repetat aceleași mișcări de sute de ori, am exersat săritul în apă mai ceva ca la antrenament și am schimbat patru locații de filmare pe parcursul a 12 ore, dar a meritat cu vârf și îndesat.

Recunosc, sunt absolut uimit de rezultat. Nu e prima oară când mă văd pe ecran, însă parcă niciodată ca acum. Și va suna clișeistic într-un astfel de articol, dar chiar sunt recunoscător tuturor celor care au pus umărul. Acum știu că dacă va exista un moment în care mă voi simți demotivat sau obosit, pot să dau un simplu click și să prind aripi din nou.

Am fost și sunt actor în reclama vieții mele și sper să arate la fel de bine ca spotul tv.”